Minden napra Balaton

2021.07.09. 10:25

A Blahalouisiana énekesnője érettségi után a Balatonnál...

Mit csinálnak hazánk zenészei, színészei és sportolói idén a Balatonnál? Mutatjuk. Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője mesél.

LikeBalaton.hu

– Mit vársz a legjobban a balatoni nyárban?

– A nosztalgia-érzést. Érettségi után leköltöztünk a barátnőimmel a Balatonra dolgozni. Az volt életem legönfeledtebb nyara. Ha ott vagyok mindig ez az érzés fog el.

– Mit fogsz csinálni először a tónál és hol?

– Idén egészen korán lejutottam a Balatonhoz, mert az Ott van a nap klipjét a déli parton forgattuk. Az első balatoni élmény lángos vagy hekk nélkül nem az igazi.

– Mit eszel és mit iszol elsőként a Balatonnál a nagy nyitás örömére?

– Amit a backstage-ben kapunk. A legnagyobb öröm számomra az, hogy újra koncertezhetünk. Az a legnagyobb vágyam, hogy ez így is maradjon.

– Az első dal, ami eszedbe jut a balatoni nyárról?

– A balatoni nyár. Sajnos. Van egy playlistem azokkal az akkor aktuális indie dalokkal, amit azon a különleges nyáron hallgattunk, mindig libabőrös leszek, ha meghallom valamelyiket. Talán egyszer meg is osztom ezt a listát, hátha valaki osztozik velem a nosztalgiázásban.

Nyitókép: A Blahalouisiana az Ott van a nap című dalának klipforgatása közben Fotó: Blahalouisiana hivatalos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában