rangos elismerés

2021.08.20. 11:30

Somogyi tűzoltókat tüntetett ki a köztársasági elnök augusztus 20-a alkalmából

Elismerést vehetett át Heizler György nyugállományú tűzoltó ezredes, Ternóczy Árpád tűzoltó alezredes és Bodó László, a KÖTÉL Egyesület elnöke.

Sonline

Az államalapítás ünnepének alkalmából elismerésben részesültek a Belügyminisztérium alárendeltségébe tartozó szervek kimagasló színvonalú szakmai tevékenységet nyújtó munkatársai, valamint a minisztériummal együttműködő közigazgatási szervek és társadalmi szervezetek munkatársai. Három Somogy megyei tűzoltó köztársasági elnöki, illetve belügyminiszteri elismerést vehetett át az augusztus 19-én megtartott országos ünnepségeken.

Dr. Áder János, Magyarország köztársasági elnöke állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter előterjesztésére a Magyar Érdemrend tisztikeresztje katonai tagozatát adományozta Heizler György nyugállományú tűzoltó ezredesnek, a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség elnökének és a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát adományozta Bodó Lászlónak, a KÖTÉL Egyesület elnökének.

A belügyminiszter az állami ünnep alkalmából tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Ternóczy Árpád tűzoltó alezredesnek, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műszaki osztálya vezetőjének.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában