együttlét

2021.09.19. 11:30

Családi napon mutatkoztak be a kisegyházak Kaposváron

Mintegy ötszázan látogattak el a kaposvári kisegyházak családi napjára szombaton a Városligetben, ahol a résztvevőket Szita Károly polgármester is köszöntötte.

K.G.

Kaposváron a keresztény kisegyházak összesen ezer embert érnek el, becsülte meg Harag Balázs, a rendezvény egyik szervezője. Hasonló rendezvényeket tartottak már az ország más pontján, hogy összefogva bemutatkozzanak a helyi evangéliumi keresztény kisközösségek, melyek segíteni szeretnék a társadalmat képességeikhez és lehetőségeikhez mérten.

A Békevár Baptista Gyülekezet, a Reménység Kapuja Baptista Gyülekezet, a „Jó az Úr” Bodrogi Baptista Gyülekezet, a Metodista Egyház Kaposvári Körzete, a Mezőcsokonyai Pünkösdi Gyülekezet, a Kaposvári Keresztény Közösség, és a Golgota Keresztény Gyülekezet külön is bemutatkozott a városligeti rendezvényen, ahol sok színes program várta a gyerekeket és a felnőtteket. A rendőrök, a tűzoltók és a mentők is megmutatták a munkájukat, valamint sport-, zenei és táncos produkciók szórakoztatták a közönséget, miközben a színpadon sokan elmondták az élményeiket, hogyan jutottak el a hithez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában