motoros túra

2021.09.11. 17:30

Újabb kalandokért indultak a Somogyi Motorosok

Szombat délelőtt folyamatosan gyűltek a motorosok a város széli benzinkúthoz, hogy összevárva egymást egy igazán izgalmas, programokban bővelkedő túrán vehessenek részt.

Barkóczy László

– Jó idő van, kisütött a nap, így minden okunk megvan, hogy útnak induljunk – mondta el nevetve kérdésünkre a túra okát Illés Tibor, a rendezvény koordinátora. – Kicsit félek is, hogy ebben az évben már nem lesz lehetőségünk ilyen nagy, közös túrán részt venni, ezért is fontos, hogy ma ilyen szép számmal összegyűltünk. Ha az időjárás a későbbiekben nem teszi lehetővé, akkor ez a gurulás amolyan, szezonzáró lesz. De ha később is jó idő lesz, akkor biztos túrázunk még.

 

A rendezvényre folyamatosan érkeztek a motorosok, egy idő után lehetetlen volt megállapítani pontosan mennyien is lehetnek, hisz amerre néztünk, csak motorost láttunk.

– Az interneten közel háromszázan jelezték, hogy érdeklődnek az eseményünk iránt – folytatta Illés Tibor. – Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenki el is jön, de szerintem 110-130 motor biztos lesz.

 

A motorosok egy nap alatt végig járták Somogy majdnem minden táját.

– A 61-es úton elmegyünk egészen Iharosberényig, onnan irány Csurgó, majd elugrunk Porrogra, Berzencére, Barcsra. Közben persze különböző rendezvényeken is részt veszünk, melyet éppen ezen a hétvégén tartanak a somogyi települések – folytatta az esemény koordinátora.

 

Az eseményen minden motoros részt vehetett a robogóktól kezdve a legnagyobb motorokig. Az indulást az egyesület nem kötötte sem előzetes regisztrációhoz, és tagsághoz sem, hogy minél többen átélhessék a közös motorozás élményét a gyönyörű somogyi tájakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában