csobbanás

2021.10.31. 08:36

November másodikától már őszi nyitvatartás szerint működik a Virágfürdő

Változik a nyitvatartási idő, a fedett medencéket pedig már csak sportolók használhatják. Várhatóan májusig maradnak a változtatások.

Sonline

Itt a kánikula, indul a strandszezon Pénteken nyitott ki a Kaposvári Virágfürdő. A dél-dunántúli régió egyik legnépszerűbb strandja idén nyáron olcsóbb és rendkívül kedvező jegyárakkal várja a látogatókat. A somogyi strandok többségél idén sem emeltek árakat.

Fotó: Lang Róbert

A Kaposvári Virágfürdőben november másodikán életbe lép az őszi nyitvatartás, így a vendégeket munkanapokon 15 órától 20 óráig, hétvégén és ünnepnapokon 8 órától 20 óráig várják a belső élményfürdőben. Az uszoda, a termál és a wellness részleg a megszokott időbeosztással várja a látogatókat. A téli sátorral fedett kinti 50 méteres medencét ezekben a hónapokban csak a sportegyesületek használhatják. A lakosság a Csík Ferenc Versenyuszodában és a 25 méteres medencében úszhat attól függően, hogy mekkora a pályák foglaltsága.

Egyúttal elkezdődnek a külső – az épület melletti – jakuzzi és élménymedence felújítási munkálatai, így azt november elsejéig használhatják a fürdőzők. A jelenlegi tervek szerint 2022. májusában vehetik ismét birtokba a megújult medencéket a Virágfürdő vendégei.

A belső élményfürdőben november 8-án megkezdődik a nagytakarítás, amely néhány napot vesz igénybe. Ezt követően a megszépült élménytér fogadja a látogatókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában