videó

2021.11.05. 09:17

Ajtón is csúsztak a kaposvári nindzsák a népszerű műsorban

Két somogyi versenyző is vette az akadályokat a TV2 Ninja Warrior Hungary elnevezésű televíziós műsorában csütörtök este.

Böcz Zoltán

A műsorban különböző akadályokkal nehezített pályát kell teljesíteniük az indulóknak. Mászni, ugrani, függeszkedni és egyensúlyozni is kell, mindezt pedig a lehető leggyorsabban. Kaposvárról két versenyző, Bence-Kiss Krisztina és Szabadi Szabolcs próbálta ki magát a csütörtöki esti adásban. A somogyi indulók épp a decemberi rúdsport világbajnokságra edzettek, amikor jött a lehetőség, hogy megmérettessék magukat a nem mindennapi sport-vetélkedőben. A sportos fiatalok elárulták, hogy külön nem készültek az akadálypályákra, a rudas edzésekkel igyekeztek hangolódni a megmérettetésre. A kaposváriaknak a rúdsport miatt a függeszkedős, kapaszkodós akadályok nem okoztak gondot. Szabadi Szabolcs továbbjutott a napi döntőbe is, ahol aztán a pénteki heti döntőbe is kvalifikálta magát. Bence-Kiss Krisztina az adás legjobb női versenyzője volt, férfiakat megszégyenítő kitartással és erővel teljesítette a pályát, amikor a halálugrásnál leesett.

Megtudtuk azt is melyik akadály tetszett leginkább Krisztinek.

– Nekem a kötélpályára függesztett ajtó tetszett a legjobban – árulta el a kaposvári nő. – A legtöbben a halálugrás elnevezésű akadálynál véreztek el – mesélte egyszerre a kaposvári delegáció. A versenyzők azt is elárulták, hogy az aktuális pályát mindig bemutatja egy hivatásos ninja, aki szinte végigsétál az összes akadályon, de utána hamar rájöttek a versenyzők, hogy ezt végig nézni könnyebb, mint végrehajtani. – Amennyiben lehetőségünk lesz rá mindenképpen szeretnénk ismét kipróbálni magunkat a következő évadban is – árulta el Szabi.

A somogyi rúdsportolók kiemelték, hogy nagyon összetartó volt a csapat a forgatás alatt végig biztatták egymást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában