művészet

2021.11.15. 18:14

Diák alkotók rajzaiból nyílt kiállítás

Ami összeköt címmel rajpályázatot hirdetett a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége, s a Kodály Zoltán Központi Általános Iskolában hétfőn kiállítás nyílt a beérkezett pályaművekből. Hét somogyi iskolából összesen 27 alkotás érkezett.

Harsányi Miklós

– Eddig nem tapasztalt világszintű járvány változtatta meg a mindennapjainkat, új megoldások elé állítva minket – hívta fel a figyelmet Lions Clubok Magyarországi Szövetsége. – A mindennap küzdelmek mellet ne feledjünk el törődni egymással, családdal, barátokkal, a közösségeinkkel, embertársainkkal szerte a világon, ünnepeljük, ami összeköt minket.

Biczó Vivien, a Kodály iskola diákja végzett az első helyen. Megosztva második lett Lajos Maja (Berzsenyi iskola), illetve Magyaros Eszter, a Toldi iskola tanulója. Kerekesné Pytel Anna, a kaposvári Lions Club tagja közölte: négy különdíjat is kiadtak. Melyet Tombok-Nagy Kíra és Lázár Anna Léna, a Berzsenyi iskola diákjai kapták, rajtuk kívül Bogdán Annamáriát (Csököly) és Biczó Boldizsárt (Kodály iskola) jutalmazták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában