forgalmas szezon

2021.11.10. 17:39

Dunakeszi pár egyik tagja lett a kétmilliomodik Bahart-utas

Kétmilliomodik utasát köszöntötte a Balatoni Hajózási Zrt. a Balaton közepén szerda délután.

Góz Lilla

Csak a Széchenyi István kompon derült fény a szerencsés kilétére, akinek bizalmát értékes nyereménnyel jutalmazta a hajózási társaság. Százezer forint értékű Bahart Joker kártyát vehetett át a dunakeszi kiránduló pár Veigl Gábortól, a hajózási vállalat vezérigazgatójától. A nyeremény átadása után Veigl Gábor elmondta: már az évközi utasszámok is előrevetítették, hogy a Bahart kompok idén újabb csúcsot döntenek.

– A kompforgalom már idén október 17-én elérte a teljes 2019. évi utasszámot, az előzetes prognózis alapján a kompon szállított utasok száma év végére meghaladhatja az 1 millió 375 ezer főt, amire utoljára 24 évvel ezelőtt volt példa – emelte ki Veigl Gábor. Megjegyezte: a kompok forgalomnövekedése az elmúlt években a turisztikai térség bővülő vendégforgalmának, a hajózási társaság hatékony marketingkommunikációjának, a felújításoknak és az igényekhez igazított menetrendeknek is köszönhető.

A hajózási társaság modernizációja két új komp és két új személyhajó beszerzésével, a kisebb hajók felújításával, az online jegyvásárlás bevezetésével, a menetrend- és szolgáltatáskínálat további finomításával folytatódik. November 8-tól téli menetrend szerint közlekednek a kompok, óránként, Szántódrévből reggel hét és este hat óra között míg Tihanyrévből reggel negyed nyolc és negyed hét között. December 4-én pedig a Szent Miklós hajó fedélzetén szórakoztató programok, játékos feladatok, Mikulás csomag várja a gyermekeket és szüleiket, Balatonfüreden és Siófokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában