gyarapodás

2021.11.15. 08:00

Kéthelyen két helyen is fejlesztettek

Turbéki Bernadett

Befejeződött az iskola és az önkormányzat komplex energetikai korszerűsítése Kéthelyen, sikeresen zárult a műszaki átadás-átvétel is. A csaknem 265 millió forintos beruházásból 240 millió forint a vissza nem térítendő támogatás.

A projektben szereplő épületek nem feleltek meg az érvényben lévő energetikai előírásoknak, üzemeltetésük nem volt gazdaságos, ezért hőszigetelték az épületet, valamint a belső burkolatok is megújultak. Az iskola tetőszerkezetét is hőszigetelő rendszerrel látták el és nyílászárókat is cseréltek. A szükséges helyeken a padlószerkezetet is felújították, és lépésálló hőszigeteléssel látták el. Hőszivattyús és napelemes rendszereket építettek be, korszerűsítették a hőleadó rendszereket is. Az iskola hullámpalával fedett tetejét fémlemezre cserélték és az azbeszt fedés ártalmatlanítása is megtörtént, ezen kívül akadálymentesített illemhelyeket is kialakítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában