egészséges életmód

2021.11.19. 16:19

Négy automata talált gazdára Siófokon

A Civil Összefogás Fórum és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége által indított akcióhoz csatlakozott Witzmann Mihály országgyűlési képviselő, aki ezúttal a Látássérültek Siófoki Regionális Egyesülete, a Siófoki Női Kar, a Sió-Rom Cigány Egyesület és a Balatonőszöd Községért Egyesület számára adott át automata aszaló, lekvár, vagy éppen ivólé készítő berendezéseket.

Koszorus R.

A politikus az átadón azt mondta: azért tartja fontosnak, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez, mert a helyi közösségek és a vidéki élet támogatása, valamint az egészséges életmód kiemelten fontos számára.

– Választókörzetemben néhány héttel ezelőtt Zicsen négy szervezetnek tudtunk már átadni egészséges élelmiszerek elkészítésére alkalmas berendezéseket. Itt Siófokon ez már egy második forduló, a kiválasztáskor arra törekedtünk, hogy különféle egyesületeket szólítsunk meg az ajándékkal – mondta Witzmann Mihály.

A politikus hozzátette: szándéka szerint, a programot a jövőben is folytatják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában