Gyermekmosoly

2021.12.13. 10:41

A legcukibb gyermekmosolyok a döntőbe jutottak

Lezárult hírportálunk, a Sonline.hu Gyermekmosoly pályázatának első fordulója; az izgalmas versengés végén mutatjuk meg Somogy megyei nyerteseit. Az interaktív játék és szavazás januárban folytatódik a továbbjutókkal.

Sonline

Fotó: Shutterstock

Az évek óta óriási sikernek örvendő pályázatunkra most 502 nevezés érkezett két korcsoportban. A beküldött fotókra több ezer szavazatot adtak le olvasóink. A pályázó szülők a 0–3 éves és a 4–7 éves korcsoportban küldhették be a gyermekükről készült legcukibb, leghuncutabb vagy épp a legpimaszabb képeket. Kategóriánként az első három legtöbb szavazatot szerző pályázók értékes ajándékutalvánnyal gazdagodnak, s az első helyezettek részt vesznek az országos fordulóban. A szavazatvadászat januárban folytatódik, ezért érdemes lesz figyelni az új évben is a Somogyi Hírlap hasábjait. 

A Somogy megyei nyertesek és nyereményeik: 0–3 éves kategória: 

15 ezer forint értékű REGIO JÁTÉK-utalványt nyert: 1. helyezett – Jenis Nimród Botond, 3 éves, Kaposvár. 

12 ezer forint értékű REGIO JÁTÉK-utalványt nyert: 2. helyezett – Bakó Péter Olivér. 

10 ezer forint REGIO JÁTÉK- utalványt nyert: 3. helyezett – Dóra, 1 éves, Hács (Vas Ivett Ildikó). 

4–7 éves kategória: 

15 ezer forint értékű REGIO JÁTÉK-utalványt nyert: 1. helyezett – Farkas Péter, 6 éves, Kaposfő. 

12 ezer forint értékű REGIO JÁTÉK-utalványt nyert: 2. helyezett – Kovács Maja, 4 éves, Böhönye. 10 ezer forint értékű REGIO JÁTÉK-utalványt nyert: 3. helyezett – Bognár Anita, 5 éves, Hetes. 

Januárban folytatódik a játék a Sonline.hu-n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában