Szépségverseny

2021.12.21. 17:30

Önbizalmat és bátorságot is ad a Tündérszépek!

Alig egy hete nyílt meg a jelentkezés a 2022-es Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünkre, de máris hatalmas az érdeklődés.

Barkóczy László

Ez nem véletlen, hiszen azok a lányok, akik a szépségiparban képzelik el jövőjüket, és a modellszakmával akarnak foglalkozni, tudják, ez a verseny egy nagyon jó kiindulópont lehet a számukra.

Így gondolhatta a kadarkúti 18 éves Rózsa Lívia is, aki elsőként jelentkezett versenyünkre. Sokaknak ismerős lehet a fiatal lány neve, akik eddig követték Tündérszépek versenyeinket. Lívia tavaly is indult, és egy nagyon erős mezőnyben állt helyt.

– Tavaly is nagyon jól éreztem magam a fotózáson, és az egész verseny alatt – mondta el Rózsa Lívia. – Kellemes emlékeket őrzök arról az időszakról, így elhatároztam, hogy újra kipróbálom magam. Bízom benne, hogy most sikerül jobb helyezést elérnem.

Lívia a fotózásokon viszonylag keveset mosolygott. Mint elmondta, ennek a fogszabályzója volt az elsődleges oka, de megígérte, hogy a mostani fotózáson ez egészen máshogy lesz.

– Talán az önbizalom a legfontosabb, hogy egy lány elinduljon ezen a szépségversenyen – folytatta a fiatal szépség. – De az is biztos, hogy a verseny is sokat hozzátesz a magabiztossághoz. Mindenki jól fogja magát érezni, aki indul, ebben biztos vagyok.

Jelentkezni a www.tunderszepek.hu oldalon lehet, és nem érdemes várni, mert hamarosan indulnak a fotózások és a megyei forduló. A nyeremények és a modellkarrier ismét elérhető közelségbe került a somogyi lányok számára is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában