Kerülő

2021.12.06. 18:00

Útlezárás lesz két napig az erdőkben

Útlezárás lesz a zselici erdőkben.

Góz Lilla

2021. december 7-én és 8-án, kedden és szerdán a Sefag Zrt. Zselici Erdészetének kezelésébe tartozó egyes területeken vadászatot szerveznek, ezért a biztonság érdekében azt kérik, hogy a jelölt időszakban ne tartózkodjanak az érintett erdőterületeiken, még gyűjtési engedély, illetve ideiglenes úthasználati-, és területhasználati engedély birtokában sem.

 

December 7-én délelőtt 10 és fél egy között a Bőszénfai Szarvasfarm és a Zselici Csillagvizsgáló között, egy és négy óra között Visnyeszéplak és Enyezd között lesz lezárás. A Ropolyi pihenőhely látogatható, azonban a tó utáni szakaszon, a Zselici Csillagvizsgáló és a Dugás-kút, illetve a belső turistautak irányában nem lehet közlekedni, csak a Hotel Kardosfa felé.
December 8-án, szerdán tíz és fél egy között Lidi néni háza és a Szalmahíd (Márcadó) közötti szakasz, egytől négy óráig a Kardosfa és Visnyeszéplak közötti út érintett. A Ropolyi pihenőhely, a Csillagvizsgáló és a Hotel Kardosfa Szenna a 67-es út felől közelíthető meg ebben az időszakban.

Ezek is érdekelhetik