Gyermekmosoly

2021.12.22. 17:30

Valóra váltottuk a gyerekek álmát a nyereménnyel

Igazi ünnepélyes helyszínen a kaposvári Kossuth téren adtuk át az idei Gyermekmosoly pályázatunk nyerteseinek a Regio Játék vásárlási utalványaikat.

Koszorus Rita

A résztvevő gyerekeket és családjukat Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője köszöntötte, aki egyúttal megköszönte részvételüket a pályázaton és arra bíztatta őket, hogy figyeljék játékainkat jövőre is. 

Farkas Péter, aki a 4-7 éves kategóriában ért el első helyezést. – Nagyon örülök a nyereménynek, kicsit azért sejtettem, hogy nyerni fogok mert sok barátom van az iskolában és az óvodában is, mondta az első osztályos fiatalember. Hozzátette: nagy vágya egy új Lego szett megvásárlása, úgyhogy ha rajta múlik biztosan erre fogják költeni a nyereményt. Minorics Alexandra, Péter anyukája pedig beleegyezően bólintott. Így aztán biztos volt, hogy sikerült hozzájárulnunk 6 éves kaposfői kisfiú nagy vágyának megvalósításához. 

Korosztályában szintén első helyezett lett Jenis Nimród Botond, akit még kevésbé hozott lázba a nyeremény, sokkal inkább a sok csillogó fény a város főterén. Édesanyja lapunknak elmondta, a  Gyermekmosoly pályázaton legutóbb elért eredmény után úgy gondolták, idén is megpróbálják a nevezést és sikerrel jártak. – Azt még nem tudjuk, hogy jövőre nevezünk -e, mert azért szeretnénk lehetőséget adni más gyerekeknek is, mondta Jenis-Götz Anna Bonita. 

A nyertesek teljes listája ide kattintva található. Azoknak, akik a távolság valamint betegség jelezték, nem tudnak részt venni, eljuttatjuk nyereményeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában