Ingatlanbazar-Hu

2022.01.08. 11:15

Egy finom lakás Bogláron egyedülállóknak vagy nagyon szerelmeseknek!

Mindössze 28 nm-es a most következő otthon, de a képek alapján tökéletes fészek és bázis lehet valaki számára. Ha pedig jól bírja egy pár az egy légtérben töltött mindennapokat, akár első közös otthonnak is beválhat a szépen felújított, fiatalos szépség!

Sonline

“Eladó Balatonbogláron, zöld övezetben elhelyezkedő 27 nm-es, újszerű állapotban lévő lakás! Tökéletesen alkalmas pihenésre az ingatlan, jó közösség, rendezett környék.A lakás 2.emeleti,parkra néző terasszal,külön mérő órákkal (víz villany gáz).

Balaton 400 m-re,egészségközpont,kulturális létesítmények közelben.Városközpont pár perc sétára.A lakás egy többlakásos társasházban található ami hűtő fűtő klímát,elektromos kaput, távolról vezérelhető fűtőpanelt és többek között víz szűrő rendszert tartalmaz, továbbá kialakításra került riasztórendszer is.Nyaralónak illetve lakóingatlannak is alkalmas. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában