Gyermekmosoly

2022.01.29. 13:40

Minden mosolyuk értékes

Január 24-én lezárult a Gyermekmosoly játékunk országos fordulója. Két kategóriában díjaztuk a legtöbb szavazatot kapott fotót.

Munkatársunktól

Fotó: Kasznar_Katalin

A hatalmas sikerrel zajlott megyei versenyből az első helyezett pályázatok jutottak tovább az országos fordulóba. Kategóriánként a 19 legédesebb fotó versengett a győzelemért, a szülők két héten keresztül szorgosan gyűjtötték a szavazatokat. Hatalmas érdeklődés övezte az országos fordulót is, több mint tizenötezer szavazat érkezett a 38 legédesebb fotóra. 

Nagyon szoros volt a verseny, óriási volt a küzdelem, de a játék végére az olvasók szavazatai alapján eldőlt, ki az a két kisgyermek, aki elnyeri az ország legcukibb mosolya címet és megnyeri a háromszázezer forint értékű Kolping Hotel vouchert. A 0–3 éves kategóriában a győri Schmiedt Hanna kapta a legtöbb szavazatot, míg a 4–7 éves kategóriában a sárbogárdi Sallai Szófia Zoé végzett az élen. 

A győzteseknek szívből gratulálunk, a nyeremények átvételének részleteiről e-mailben értesítjük a szülőket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában