Elővigyázatosság

2022.01.05. 14:00

Vadászat miatt zárva lesz az erdő

Turbéki B.

Vadászat miatt akár útlezárásokra is számíthatunk január 6. és 8. között a zselici erdőkben, és gyűjtési engedély, területhasználati engedély birtokában sem célszerű az erdőt járni. Január 6-án a bőszénfai szarvasfarm és az Enyezd közötti aszfaltos úton 8–13 óra között várható lezárás, 13–16 óra között pedig a 67-es útról bevezető lehajtótól a Zselici Csillagpark csillagvizsgálójáig az aszfaltos bevezető út, a ropolyi pihenőhely, és a Dugás-kút környéke, illetve a turista útvonalak sem látogathatók. 

A kardosfai hotel csak Szenna felől közelíthető meg. Pénteken délelőtt a 67-es útról bevezető lehajtótól a Ropolyi pihenőig zárják el a közlekedők elől a területet. A délutáni órákban Visnyeszéplak és Enyezd között várható lezárás. Szombaton a ropolyi szolgálati lakástól a zselici csillagvizsgáló és a Hotel Kardosfa közötti betonút lesz délelőtt lezárva, délután pedig a Hotel Kardosfa-Visnyeszéplak-Enyezd-Csillagvizsgáló útvonal útjain sem szabad közlekedni.  
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában