Tündérszépek

2022.02.20. 14:00

Azt kell elérni, hogy a kellő pillanatban őket figyelje majd minden szempár

Negyedik alkalommal rendezzük meg Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünket. Jó hír mindazoknak, akik eddig csak azért halogatták a jelentkezést, mert nincs tapasztalatuk a szépségversenyek világában.

B. L.

A Tündérszépek 2022 indulója Csimszi Bianka is!

Fotó: Muzslay Péter

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is több elismert szakértő támogatja majd a lányok felkészülését. A verseny háziasszonya, a 2013-as Miss Universe Hungary címet viselő Kárpáti Rebeka mellett az egykori Miss World Hungary, Szarvas Andrea, Eszenyi Eszter divatmodell és BLife szépségkirálynő, valamint a tavalyi győztes, Szabó Orsolya mentorálja majd a döntősöket. 


A mondás szerint nem a ruha teszi az embert – azonban nem tagadhatjuk, egy jól kiválasztott darab hatalmas változásokat idézhet elő megjelenésünkben. Király Beáta tervező 2021-ben a döntős lányok estélyi ruháit, előző évben pedig a bikiniket tervezte. 

– Amikor munkához láttam, megkaptam a lányok fotóit, méreteit és a közösségi médiás elérhetőségeiket is, ami nagyon fontos, hiszen így a személyiségük egy részét is megismerhetem – fejtette ki a tervező. 

– Az estélyi ruha arra készült, hogy a 22 lány gyönyörű vonalait megmutassa. 
A 2021-es verseny táborában a Miss Fit 2016 cím birtokosa, Késmárki Enikő edző és koor­dinátor foglalkozott a versenyzőkkel. 

– Ahogy minden szépségverseny felkészítőjében, a lányoknak először egy kicsit akklimatizálódniuk kell, hogy olyan megjelenésük legyen, ami egy királynőtől elvárható – mondta az edző. 

– Egy interjú, egy bemutatkozás során nagy előnyt jelent, ha a lányok szerények és visszafogottak, a színpadra azonban úgy kell fellépniük, hogy abban a pillanatban őket figyelje mindenki. 


Akiknek a győzelemhez segítő tippek után megjött a kedvük a jelentkezéshez, még megtehetik, a tunderszepek.hu weboldalon keresztül néhány egyszerű kattintással bármelyik 18 és 29 év közötti hölgy megadhatja magának az esélyt, hogy 2022-ben az ő fejére kerüljön a korona, valamint egzotikus utazást és értékes mobiltelefont nyerjen. Azoknak sem kell aggódniuk, akiknek nincs saját portfóliójuk, ha jelzik az igényüket a jelentkezésnél, fotósunk készít egy ingyen sorozatot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában