Gamer show

2022.02.20. 09:28

Kaposvárra érkezik az OGEX rendezvény sorozat

Az Országos Gaming Expo nyitja meg az e-sport és gamer rendezvényeket 2022-ben.

Szőke Krisztián

Fotó: Shutterstock

Pécs után Kaposvár is teret ad az OGEX 2022-nek, vagyis az Országos Gaming Exponak. 
Somogyban március 5-én lehet ellátogatni a road show-ra, a Kaposvár Arénába. A belépés díjtalan, mindössze regisztrációra van szükség a rendezvény weblapján. 
Az expo lehetőséget ad, hogy kipróbáljuk magunkat újabb vagy retro, virtuális, fizikai és kompetencia jellegű videójátékokban is. Az idősebb korosztályt sem felejtik el, nekik ugyanis társasjátékkal készülnek. 


A focit kedvelőknek pedig, az újonnan piacra dobott FIFA22 videójátékból szerveznek országos e-sport versenyt, ugyanis a megyeszékhelyeken rendezik a városi döntőket, amit ha megnyersz, azonnali nyereményt kaphatsz, valamint tovább juthatsz a budapesti fináléba. 

 

Forrás: ogex.hu

 


A változatos programkínálat mellett a szórakoztatásról az influencerek, szakmai műsorvezetők és e-sport szakértők gondoskodnak. A játékok mellett lesznek beszélgetések, előadások, kvíz játékok, gamer múzeum és Star Wars programok. 

Nos… ti ott lesztek? 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában