Rajzpályázat

2022.02.22. 20:24

Lerajzolták, mi is az elfogadás

A magyar parasport napja alkalmából az önkormányzat rajzpályázatot írt ki.

Harsányi Miklós

A felhívásra 13 kaposvári óvodából 95 illusztráció érkezett, a Honvéd utcai óvodában kedd délután tartották a díjátadót. – Szeretet, elfogadás, érzékenyítés és szemléletformálás: a Lélekmozgató című egyhetes rendezvénysorozat erről szól – mondta Nyári Lászlóné intézményvezető. – Negyedik alkalommal kapcsolódunk a programba, olyan foglalkozásokat szerveztünk, amely felkelti az érdeklődésüket, ugyanakkor az életkori sajátosságokat is figyelembe veszi. Harsányi M. 
 

Négy díjazott

Az ovisok bekötött szemmel rajzoltak és játékot válogattak, videót néztek a fogyatékkal élők mindennapjairól, s történeteket hallgattak az elfogadásról. B. Rózsás Erzsébet: Pizsi, a kockás darázs című meséjéhez hirdettek rajzpályázatot. A legjobb rajzokat készítő négy gyermek – Cser Anna (Duráczky EGYMI Óvoda), Puskás Anett Amanda (Honvéd utcai tagóvoda), Korcz Panni (Búzavirág tagóvoda), Nagy Benet Mihály (Rét utcai központi óvoda) – kapott ajándékot. 
 


Fotó: Muzslay Péter

 


Fotó: Muzslay Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában