Jótékonysági szlalom

2022.02.24. 13:50

Nagyszerű kezdeményezéssel indult a szezon a szlalom világában

Többek közt a Kaposvári Autósport Egyesület is részt vett azon a jótékonysági futamon, amin egy oxigénhiánnyal született kisfiúnak gyűjtöttek.

Szőke Krisztián

Fotó: Tóth Péter

Reinenbach Attila, becenevén Rini, a Kaposvári Autósport Egyesület színeiben indult a hétvégén egy jótékonysági szlalom versenyen
A futam egy szinkronpályán zajlott, ahol egymás mellett indítanak két autót, a pályát kanyarokkal és akadályok kikerülésével nehezítik meg. Az a versenyző nyer, amelyik előbb végig ér rajt. Természetesen külön taps és ujjongás jár azért, ha mindezt nem unalmasan, hanem a közönség szórakoztatására, szinte minden kanyarban keresztbe autózva teszik ezt meg. 
Ilyen autós rendezvénynek adott helyet a Veszprémi Aréna. 

 

Egyedüli kaposvári indulóként ment Reinenbach Attila, aki azon túl, hogy egy nemes ügy mellé állt, úgy gondolta remek felkészülési lehetőség is. Főleg, hogy autója egy hosszadalmas szerviz után a napokban lett kész. 

 


Reinenbach Attila azt is elárulta, hogy még nem tökéletes az autója, rengeteg finomhangolás van vissza, amit március 5-ig reményei szerint tökéletesíteni fog. Ugyanis az autója állapotától függ, hogy tud-e indulni a pécsi Sopia-NET Szlalom versenyen. 
Ezután a szemfülesek Kaposváron találkozhatnak vele, egy edzés és teszt keretein belül. Március 14-én, ha nem a versenyautójával, akkor egy széria BMW e30-cal indul, és gumit füstölve tervez végig száguldani a pályán.
Attila tervei közé tartozik, hogy szeretne minél több szlalom és mini rally versenyeken részt venni az idény során. 

Szorítsunk neki is, és a többi egyesületi tagnak is, hogy eredményes és sikerekben gazdag szezonjuk legyen. 


Fotó: Tóth Péter


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában