Ajánlások

2022.02.12. 19:44

Órák alatt összegyűjtötték az ajánlások többszörösét

Mind a négy somogyi Fidesz-KDNP támogatta országgyűlési képviselő leadta ajánlásait a négy választókerületben.

Góz Lilla Sonline

Már kora délután a szükséges 500 ajánlás többszörösét vitték be a helyi választási irodákba. 


Gelencsér Attila, Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője néhány óra alatt összeszedte az országgyűlési választásokon való induláshoz szükséges aláírások többszörösét. - Megtisztelő és megható, hogy ilyen sokan, ilyen gyorsan aláírták az íveket, ez is igazolja, hogy a kaposvári és a zselici emberek nem akarnak migrációt, fizetős egészségügyet, s nem szeretnék, ha elvennék a 13. havi nyugdíjat és a családtámogatásokat - mondta Gelencsér Attila. Hozzátette: az aláírásgyűjtést folytatják, a következő 50 napban mindenkihez szeretnének eljutni.

 

 
 


Witzmann Mihály szombaton fél egykor adta le a szükséges ajánlások többszörösét - közel 1200 aláírást - a Helyi Választási Irodában Siófokon. Közösségi oldalán köszönte meg a rengeteg biztatást és bizalmat, segítőinek pedig a rendkívül áldozatos és példaértékű munkát. Az aláírásgyűjtést tovább folytatják. 

 


Móring József Attila is a szükséges ajánlások többszörösét, 1200 aláírást adott le a Helyi Választási Irodában, Marcaliban. - Köszönöm a támogatást, a rengeteg biztatást és végül, de nem utolsó sorban a segítőimnek az áldozatos munkát. Az aláírásgyűjtést folytatjuk tovább – közölte a képviselő közösségi oldalán. 

 

 

Szászfalvi László közel kétezer ajánlást adott le a Helyi Választási Irodában Barcson. Az országgyűlési képviselő megköszönte a sok támogatást, szeretetet és bízik a közös sikerben.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában