Jelentkezz Tündérszépnek!

2022.02.07. 13:04

Szebb az, aki elég magabiztos

Folyamatosan fotózzuk a szebbnél szebb lányokat a negyedszer meghirdetett Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünkre. A lányoknak – kérésükre – ingyen elkészítjük fotósorozatukat, ám van, amikor a jó fotós kevés, van amikor egy kicsit több kell. 

Barkóczy L.

A verseny szakmai zsűrije nincs könnyű helyzetben. A lányoknak a jelentkezéshez három különböző fotót kell feltölteniük. Ám a zsűri tagjai azt tapasztalták, hogy sokan csak a közösségi oldalakról gyorsan lementett képekkel neveznek. Pedig nagyon fontos már itt is a jó benyomás keltése, hiszen a zsűri ezen képek alapján dönt arról, hogy a jelentkező elindulhat-e szépségversenyünkön. Minden jelentkezőnek azt tanácsolják, hogy jó minőségű, nem filterezett képekkel induljanak, ahol a telefon vagy éppen egy odaszerkesztett hangulatjel nem takarja ki a jelentkező fejét. Így nagyobb az esély arra, hogy beválogatják a somogyi szépek közé. 

A fotózás sikere is sokszor azon múlik, mennyire magabiztos a jelentkező. Nem baj, ha nem tud profin pózolni, vagy nehezen megy először a mosolygás. De ha elhiszi, hogy azért hívtuk be, mert tényleg szép, akkor sokkal magabiztosabban mozoghat a kamera előtt. Az igazán félénkeknek sokat segíthet, ha családtagjuk vagy barátjuk barátnőjük elkíséri a fotózásra. 

A Tündérszépek országos szépségversenyre ezúttal is 18–29 éves hölgyek jelentkezhetnek. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítőtábor, tévéshow várja a jelentkezőket, és igazi szépségkirálynők segítenek majd nekik a verseny alatt! Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában