Szavazás

2022.03.02. 10:44

Már lehet nevezni a Somogy megye Év Informatika Tanára 2022 pályázatra

Idén is lehet szavazni az Év informatika tanárára Somogy megyében. A Precognox Kft. tavaly indította útjára a Modernebb eszközök, modernebb oktatás elnevezésű pályázatban a megmérettetést.

K.R.

Fotó: Lang Róbert

A szoftverfejlesztéssel foglalkozó kaposvári cég pályázatán valamennyi Somogy megyei általános- és középiskola informatika tanára indulhat. Nevezni az idei évben is rendkívül egyszerűen lehet, ide kattintva március 1. és június 15. között van lehetőség.

A kezdeményezés komolyságát mutatja, hogy több somogyi nagyvállalkozás is beállt mögé, így a Videoton, a Trivium Aluminium Packaging Hungary Kft., vagy az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. Az olyan ismert Somogy megyei vállalkozások, mint a Somogy Informatika Kft., az Infocentrum Szoftver Stúdió, az IN2IT Business IT Solutions Kft., a Lakics Gépgyártó Kft., a Mátrix Irodatechnika Kft., a MAJUKO-SOFT Kft., a Ch.Stadler Kft. a Mosolygyár Egyesület vagy a BOLDINGATLAN Kft. mellett helyi szervezetek is segítik és támogatják az idei pályázatot, mint a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara vagy a Kaposvári Fejlesztési Központ Nonprofit Kft.

Természetesen a szervezők a pályázat teljes időtartama alatt  is fogadják a felajánlásokat. A társaság célja, hogy a jelenleg már több, mint 1,3 millió forintos nyereményalap akár a 2 millió forintot is elérje. Hiszen így nem csak az év informatika tanára részesül pénzjutalomban, hanem az első öt helyezett által képviselt iskolák is informatikai eszközökkel gazdagodnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában