Ünnepség

2022.03.22. 18:51

Tímár József kapta az aranygyűrűt az Erdők napját

Tímár József, a Lábodi Vadászerdészet művelési ágazatvezetője vehette át kedden a Somogyi Erdőkért aranygyűrű kitüntetést Fehér István, a Sefag Zrt. vezérigazgatójától.

Góz Lilla

Fotó: Lang Robert Kaposvar

Az Erdők napja alkalmából szervezett díjátadón elhangzott, hogy színvonalas munkájával hozzájárult a somogyi erdőgazdálkodás fejlesztéséhez, az elmúlt évtizedek alatt négyezer hektárnyi erdőterület megőrzésében és ezer hektárnyi erdő telepítésében működött közre.

 

– Édesapám is erdész volt, tovább vittem a családi vonalat, 1989 óta dolgozom a nagyatádi erdészetnél erdőmérnökként és mindkét fiam is ebben a szép szakmában helyezkedett el – mondta el a díjazott. 

 

Elismerő oklevelet kapott kiemelkedő munkájáért a lábodi, a barcsi, a marcali, az iharosi, a nagybajomi, a zselici, a kaposvári és a szántódi erdészet munkatársai, valamint a Csurgói Faipari Gyár főkönyvelője. Pintér Anikó, Szalai Zoltánné, Tamás Jánosné, Rohonczy Adorján, Tamás Ferenc, Büki Imre, Tuba Gábor, Skáfár József, Hornyik István, Mráv Norbert vehetett át kitüntetést.

Címkék#SEFAG Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában