Giro d'Italia

2022.04.29. 18:31

A buszokat is érinti a Giro d'Italia lezárásai

Nincs sok vissza, és elrajtol a sport történelem egyik legkiemelkedőbb versenye a Giro d'Italia.

Szőke Krisztián

Fotó: Lang Robert Kaposvar

Nem kell sokat vágni a centiből, és elstartol Kaposváron a Giro d'Italia. Arról korábban már írtunk melyek azok a szakaszok, ahol ne pihentessük az autónkat május 7-8-án, ugyanis az útban lévő gépjárműveket elszállíttatják. Most viszont arról számolunk be, hogy miként érinti a buszos közlekedőket és a gyalogos forgalmat. 
- Május 8-án a belvárosi üzletek, így a Corso üzletház is csak gyalogosan lesz elérhető! 
- A kávézók, éttermek nyitva lehetnek, de a Kossuth tér és a Hotel Dorottya közötti szakaszon, ahol a mezőny is elhalad, korlátozásokra kell számítani. 
- Azoknak, akik a Giro mezőnyét szeretnék megnézni, vagy vásárolni, fogyasztani jönnek a belvárosba azzal kell számolniuk, hogy számos parkolóhely a szervezők kérésére le lesz zárva, a korlátozás időszakosan érinti például a Belvárosi Parkolóházat és a Bajcsy-Zsiliniszy utcát is! 
- A Tesco, az Obi és a környékbeli üzletek, éttermek stb. elérhetőek lesznek, de csak Berzsenyi utca felől, mert a Vásártéri út ideiglenesen le lesz zárva. 
- Vásár és piac nem lesz május 8-án!
 

Május 8-án, vasárnap a rendezvény zökkenő mentes lebonyolítása végett a Kaposvári Közlekedési Zrt. érintett járatai nem közlekednek:
 

A szervezők a városlakók megértését is türelmét kérik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában