Fotók!

2022.04.18. 15:19

Létrakilátót avattak a töreki lómenhelyen

Nemzeti létrakilátót avattak és ukrán specialitásokat készítettek a hétvégén a töreki Dharma Ló- és Állatmenhelyen.

Sonline

Fotó: NemA

Ahogy arról korábban beszámoltunk a balatoni település otthont adott több, az ukrán válság elől menekül családnak. Az állatmenhely tulajdonosának, Czinkóczky Csabának filozófiája, hogy adunk és kapunk egymástól. Ennek tükrében az ukrán vendégek hazájuk ízeivel hálálták meg a segítséget. – Az eseményre a környékbeli és budapesti magyarok és ukránok egyaránt érkeztek – mondta a terület tulajdonosa. 
A rendezvény ingyenes volt, de gyűjtötték a felajánlásokat az ukrán családoknak. 

 

Ami Párizsnak az Eiffel-torony az Törekinek a létrakilátó. A hétvége másik fénypontja az új nyolclépcsős látványosság felavatása volt, melyet alacsony költségvetésből alkottak meg. – Mivel a menhely nagyon kevés pénzből és nagy nehézségek árán tud üzemelni, így megcsináltuk a legolcsóbb de legjobb kilátót a Balatonnál – mesélte Czinkóczky Csaba. A lovak menetnédéül is szolgáló területre folyamatosan várják az önkénteseket, illetve akár szállást is lehet itt foglalni a kirándulóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában