Milliomos nyertesünk

2022.04.16. 12:30

Milliomossá tette játékunk Zsuzsannát

Ismét nyereményjátékra hívtuk olvasóinkat, ezúttal a húsvét közeledtével nyerhettek lapunkkal milliókat.

Koszorus Rita

Fotó: Nemeth_Levente

A Húsvéti Milliók elnevezésű játékunk időtartama alatt a Sonline.hu portálunk címlapján kellett megkeresni a játék logóját és helyesen kellett válaszolni a megjelölt cikkben feltett kérdésekre. 


Durcsán Zsuzsanna balatonboglári olvasónknak igazán jó húsvétja lesz az idén, mivel egymillió forintot nyert lapunk játékával. A fiatal boglári nő elmondta: nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy nyert. – Arra számítottam, hogy a havi nyertesek között esetleg felbukkan az én nevem is, de mivel ott nem szerepelt, már letettem az egészről – mondta Durcsán Zsuzsanna. – Pár napja azonban megcsörrent a telefonom. Felhívott egy hölgy a Mediaworks-től, hogy gratuláljon a nyereményemhez. 


A boglári nő elmondta: legszívesebben utazásra fordítaná a megnyert összeget, s elmenne nyaralni a pénzből, de a józan belátás győzött és inkább befekteti a milliót. Hozzátette: közepesen nehezek voltak a kérdések, a kötelező 15 pontot viszonylag könnyen összegyűjtötte. 
Azt is elmondta: nyereményjátékokkal szokott próbálkozni, de internetes játékban most vett részt először. A Sonline.hu-n keresztül tájékozódik a legfontosabb helyi hírekről, rendszeresen olvassa cikkeinket online felületeinken. – A családom tagjai ötven éve előfizetői a Somogyi Hírlapnak, én pedig az elektronikus változatot, a Sonline-t olvasom rendszeresen. Így láttam meg azt is, hogy lehetőség van egymillió forintot nyerni, tette hozzá Zsuzsanna. 

 

Koszorus Rita 
Fotó: Németh Levente

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában