Fórum

2022.05.19. 16:47

Ádándon tartott fórumot Potocskáné

Több témát is taglalt a fórumon résztvevő választó polgároknak, mint például az Ukrán és Orosz konfliktus hatása Magyarországra, a gyermekvédelmi törvényt és hogy fontos-e paks2 fejlesztése.

Sonline

A Jobbikos képviselő asszony fegyvereket és katonákat küldene a háborúba.

- Természetesen ha a NATO részt vesz egy háborúba akkor a hivatásos katonáinknak mennie kell, nem a gyermekeinket meg az unokáinkat akarjuk a háborúba küldeni, hanem akinek ez a dolga. Aki meg elment katonának, az ezért ment mert ő ezért kapja a fizetését. - hangzott el Potocskáné részéről. 


A gyermekvédelmi kérdést feszegetve, amelyről a népszavazásban szó lesz, mindenkit arra buzdít az alelnök asszony, hogy érvénytelen szavazattal támogassák őket. Erre még javaslatot is adott a képviselő - Mi az érvénytelenségre buzdítunk és azt úgy lehet megtenni, hogy az igen-nemekhez is “x”-t kell tenni. - mondta Potocskáné Kőrösi Anita.

A fórum végéhez érve kiderült, hogy az ellenzék szeretnék leállítani azokat a beruházási folyamatokat, amiknek a magyar embereknek az életminőségének az égvilágon semmi köze. Ilyen a paks kettőnek a fejlesztése is. Mivel a paks1 energia ellátása csak az ország 30%-os kivitelezésére képes, feltehetően a paks2 további 30%-ot vagy annál is többet tudna nyújtani az országnak, hogy ezzel is csökkentse a külföldi energia beszerzést. Ezzel szemben inkább az utóbbit támogatják, a külföldi beszerzést, mintsem az országon belüli megoldást.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában