Jubileum

2022.05.18. 12:00

Csak közelebb hozta őket az idő

Györke József

Az ÁFÉSZ Nyugdíjas Klub zenés est keretében ünnepelte megalapításának huszadik évfordulóját. Balatincz Lászlóné a klub negyedik elnökeként ünnepi köszöntőjében méltatta a korábbi elnökök munkáját, valamint fel­elevenítette a húsz év emlékezetesebb eseményei közül az országjáró kirándulásokat, a sportsikereket. 


Ormai István polgármester is köszöntötte a két évtizede alakult klub tagjait, s azt mondta: örömteli, hogy az eltelt húsz év még közelebb hozta a tagságot. – Jó érzés, hogy tudnak örülni az eredményeiknek – mondta. – Valamikor fogalom volt „áfészesnek” lenni. Köszönet jár a városért végzett munkájukért, s azért, mert mindig számíthattunk rájuk a rendezvényeken. 


Stikel János, a nyugdíjasszövetség megyei elnöke is meleg szavakkal köszöntötte a tagságot, akik a húsz évből tizenhármat már vele együtt éltek át. – Örülök, hogy az alapítók közül még tizenegyen aktív tagként ténykednek – mondta, majd a megyei szövetség emléklapjával köszönte meg eddigi munkájukat. A többi elismerést majd a megyei rendezvényen adják át. 
 


Fotó: Györke József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában