Közel egy évszázad

2022.05.17. 10:00

Mindenki tiszteli a legidősebb lakót

Marosi Gábor

A falu legidősebb lakóját, a kilencvenöt esztendős Szilvási Jenőt köszöntötte fel születésnapja alkalmából családja és a kisbajomi önkormányzat a hétvégén. Az ünnepeltnek miniszterelnöki emléklapot, kisbajomi ajándékcsomagot és jó minőségű bort vittek ajándékba. 


Szelidné Gerencsér Angyalka, a valamivel több mint 400 lelkes falu polgármestere lapunknak elmondta, Jenő bácsi a falu életében aktívan már nem tud részt venni, szellemileg azonban teljesen friss és gyakran érdeklődik arról, hogy mi történik a településen. 


A polgármester kiemelte, Szilvási Jenő korábban szorgos és dolgos ember volt, a termelőszövetkezetnél inszeminátorként foglalkoztatták. A falu legidősebb férfi lakóját sokan szeretik és mindenki tisztelettel beszél róla. Szelid­né Gerencsér Angyalka hozzátette, Jenő bácsi nem számított ilyen meglepetésre, a köszöntésektől és a jókívánságoktól könny csordult ki a szeméből. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában