Elismerés

2022.05.27. 18:30

Örökös elnök a somogyi ügyvédek élén

Örökös tiszteletbeli elnöki címet adományozott Fekete László ügyvédnek a Somogy Megyei Ügyvédi Kamara az évi rendes közgyűlésén a Kaposvári Törvényszék dísztermében.

K.G.

Fekete László három cikluson keresztül, 1997 és 2014 között töltötte be a megyei kamarában az elnöki tisztséget, és maradandóan hozzájárult az ügyvédség és a kamara társadalmi elismertségének növeléséhez. A díjazottat Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara országos elnöke is köszöntötte a pénteki közgyűlésen.

 Fekete László 1945-ben született Szennában, a Táncsics Mihály Gimnáziumban érettségizett, és 1969-ben szerzett jogi diplomát. Korábban elnyerte már a Deák Ferenc-díjat, a Jog szolgálatában életműdíjat és Kaposvár díszpolgára lett. A kaposvári református egyházközség presbitereként majd a gyülekezet főgondnokaként és zsinati képviselőjeként is tevékenykedett. Fekete László lapunknak elmondta, hogy sikerült a béke és a nyugalom szigetévé tenni a megyei ügyvédi kamarát, de ez csapatmunka volt, nem csupán az ő érdeme.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában