Elismerések

2022.05.04. 08:49

Somogyi rendőr ügyelt tavaly a legjobban

Az Országos Rendőr-főkapitányság Ügyeleti Főosztálya alapította a legjobb ügyeleteseknek járó díjakat, amelyeket minden évben öt kategóriában osztanak ki.

Sonline

Forrás: police.hu

Az elismeréseket Kuczik János Zoltán r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át kedden. 

Díjazottjaink:

Az „Év TIK osztályvezetője”: Halász Attila r. alezredes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság TIK osztályvezetője.

Az „Év osztályvezető-helyettese”: Dr. Palócz Attila r. alezredes, a Készenléti Rendőrség Ügyeleti és Védelmi Szolgálat osztályvezető-helyettese.

Az „Év ügyeletese” (tiszt): Petneházi Sándor József r. alezredes, a BRFK TIK főügyeletese.

Az „Év ügyeletese” (tiszthelyettes): Varga Zoltán c. r. főtörzszászlós, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság TIK ügyeletese.

Az „Év supervisor-a”: Kovács Petra munkavállaló, az ORFK RFI Ügyeleti Főosztály Hívásfogadó Központ (Szombathely) csoportvezetője lett.

Az ügyeleti szakterületen nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül dicséretben és jutalomban részesült Mihály Margit r. alezredes, a Készenléti Rendőrség Ügyeleti és Védelmi Szolgálat ügyeletvezetője.

A tevékenység-irányítási központok az év 365 napján, napi 24 órában irányítják a rendőri állományt, kezelik a hívásfogadó központok által továbbított, illetékességi területükön történt bejelentéseket. Munkájukat a társszervekkel szorosan együttműködve végzik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában