Tündérszépek

2022.05.03. 17:30

Vanessza a legszebb somogyiként várhatja a döntőt

Új szakaszába lépett a negyedik alkalommal megrendezett Tündérszépek elnevezésű versenyünk.

A régiós zsűri döntése alapján Somogy megyét a siófoki Sárai Vanessza képviselheti a szeptember 15-i országos döntőben. Olvasóink most a döntőbe jutott 22 legszebb lány közül választhatják ki május 27-ig, ki lesz a közönség kedvenc szépsége. Vanessza bízik benne, hogy a legjobbak között végezhet.

– Amikor meghallottam, hogy bejutottam az országos döntőbe, először el sem akartam hinni – mesélte a siófoki szépség. – Természetesen azért jelentkeztem, hogy ez megtörténjen, de akkor ez annyira meseszerűnek hatott. Teljesült egy régi álmom.

Vanessza a közösségi oldalán osztotta meg, hogy ezzel a versennyel nemrég balesetben elhunyt nagypapájának is szeretett volna bizonyítani.

– Amikor még kisebb voltam, nagypapám mindig mutatta a lányokat az újságban – emlékezett vissza Vanessza. – Elmondta, hogy szerinte szebb vagyok náluk, és hogy mennyire örülne, ha egyszer engem láthatna az újságban vagy egy szépségversenyen. Ez most teljesült, remélem látja fentről, és büszke rám.

Kemény időszak vár most a húsz éves szépségre. Az országos döntőbe már minden megyéből a legszebb juthatott csak be, így nem mindegy, hogyan készül fel élete megmérettetésére.

– Hatalmas a tét, így nagyon durván készülők a döntőre – nevetett fel Sárai Vanessza. – Nem vagyok elégedetlen már most sem az alakommal, de diétázom, és rengeteget edzek, hogy tényleg tökéletesen állhassak majd színpadra.

Tavaly a kaposvári Bíró Boglárka első udvarhölgy lett a Tündérszépek versenyünkön. Vanessza szeretné most még őt is túlszárnyalni, és megnyerni a versenyt. Mint elmondta, látta már a többi döntőbe jutott lányt, és tudja, hogy nem lesz könnyű dolga, hiszen mindegyik nagyon gyönyörű. De bízik magában, és mindent meg fog tenni a siker érdekében.

A döntőt augusztus végén megelőzi még egy felkészítőtábor és egy bemutatkozó kisfilm forgatása is. Szeptember 14 szintén a felkészülésé, a lányokat még szebbé teszik a másnapi,  végső versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában