MNC

2022.07.01. 20:00

Vadállatok nélkül is színes lesz a műsor

Az Attrakció fantázianevet kapta a Magyar Nemzeti Cirkusz idei műsora, amelyet a társulat második otthonában, Balatonlellén július elsejétől mutatnak be.

Turbéki Bernadett

– Nagyon boldogok vagyunk, hogy két év szünet után országos turnén vehettünk részt – mondta ifj. Richter József, a cirkusz igazgatója, aki egy régi, családi lovasszámot is felelevenít és modernizál. – A Tiszántúlon is bemutatkoztunk, igaz, az idén már egzotikus állatok nélkül dolgozunk, az elefántok, zsiráfok, zebrák már a nagykőrösi szafariparkunkban vannak. Kutyák, lovak és púpos tevék továbbra is szerepelnek a műsorainkban. Lesznek egyedülálló produkciók, mint a Gerling csoport hétszemélyes piramisa a kifeszített drótkötélen, vagy a világrekorder zsonglőr, Michael Ferreri attrakciója. A cirkusz és a nyár legkülönlegesebb produkciója az a Cirkuszhercegnő című, háromfelvonásos nagyoperett lesz, amely augusztusban 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában