Durva baleset

2022.07.12. 11:11

Videóban üzent az óriáskerékből kiesett fiatal

15-20 métert zuhant az a fiatal, aki két hete kiesett a zamárdi óriáskerékből. Túlélte, most videón üzent.

Barkóczy László

Ahogy arról mi is beszámoltunk, július elején, péntekre virradósan, egy fiatala férfi kzuhant a Zamárdiban az óriáskerékből. Bár 15-20 métert is zuhant, túlélte az esést. Most, videóüzenetben fordult ismereőseihez a fiatal. Mint a videójában elmondta, a közel 20 méteres zuhanást csak úgy élhette túl. hogy egy fa tompította az esését. Így is súlyos sérüéseket szenvedett, így az esetet követően a mentők a kaposvári kórházba szállították, ahol azonnal megműtötték. A csigolyái törtek el, így azonnal gerincműtétet hajtottak végre Áronon. Utána az intezív osztályon kezdte meg felépülését. Már egy hete kórházban fekszik, a videón jól látszik, hogy állapota kielégítő. Ahogy üzenetében fogalmaz: kihozzuk belőle a legjobbat. 

Ígérete szerint a videós üzenetek készítését folytatni fogja, hogy minden érdeklődő a legpontosabb tájékoztatát kaphassa állapotáról.

 

UPDATE: Nagy valószínűséggel Áron nem bírta a népszerűséggel együttjáró nyomást, így videóját privátra állította. Így kétséges, hogy valaha is lesz-e újabb videója, melyben állapotáról mesél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában