Elégedettség

2022.08.13. 10:00

A dolgozók díjazzák a kedvező körülményeket

A Fusetech Kft.-nél dolgozói elégedettségi felmérést készítettek a nyáron, a 350 dolgozót alkalmazó vállalkozás munkatársainak több mint 90 százaléka válaszolt a kérdésekre.

Harsányi Miklós

Gazdag Viktória HR-vezető szerint időről időre szükség van a visszajelzésekre. A megkérdezettek zöme értékelte, hogy biztos munkahelyen dolgozhat, nincs leépítés. 

– A kollégáimnak az is fontos volt, hogy kedvezőek a munkakörülmények – közölte Gazdag Viktória. – Az irodai alkalmazottak véleményét és a gyártóüzemekben dolgozó munkatársak válaszát külön dolgoztuk fel. Kiderült, hogy a munkatársak szeretnek itt dolgozni, s a Covid-járvány alatti időszakban is biztonságban érezték magukat. Fontosnak érezzük munkatársaink anyagi megbecsülését is, a francia anyacéggel már egyeztetettünk, s az év vége előtt plusz támogatást kívánunk számukra biztosítani. A növekvő rezsi és az infláció miatt szeretnénk nekik segíteni. 

Januárban 315 munkatársuk volt, most 350-en vannak, s az őszi megrendelések nyomán akár 20-25 fővel bővülhet a csapat. Gazdag Viktória azt mondta: operátorokon kívül gépbeállítókat és karbantartókat is alkalmazni akarnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában