Verseny

2022.08.09. 20:00

Csaknem négyszáz kiló halat fogtak

Összesen 41 páros részvételével zajlott a hétvégén a megyei horgászvezetők versenye, melynek a Húskombinát Horgászegyesület tava biztosított helyszínt.

Harsányi M.

– A versenyzőket ideális körülmények fogadták – mondta Szabó János, a horgászegyesületek megyei szövetségének elnöke. – Nem volt túl nagy hőség, a halak is kaptak, az ötórás rendezvényen 393 kilót fogtak az indulók. A versenyt több mint tíz éve rendezik meg a Húskombinát Horgászegyesület taván, s a program kiváló alkalmat nyújt arra, hogy a megyei vezetők találkozzanak, s egy kellemes napon részt vegyenek. 

A pontyon, az amuron és a kárászon kívül keszeg is sűrűn akadt a horogra, s a mérlegelés után a zsákmányt visszaengedték a tóba. A Zádori Péter–György Martin alkotta Horgász Egyesületek Somogy Megyei Szövetségének csapata 35,5 kilóval nyert, a dobogón őket követte 19,6 kilós fogásával a Sefag Horgászegyesület (Mikics Balázs, Vida Krisztián), míg 15,5 kilós eredményével a Cserkész-Tó Horgászegyesület (Szél Gábor, id. Kreizinger László) a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában