Jublieum

2022.08.30. 15:54

Közösen ünnepelték a harminc éves fennállásukat

Idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját a szerszámelem gyártással és fémmegmunkálással foglalkozó nagyatádi Büttner Kft.

Góz Lilla

A nagyatádi vállalat az évforduló alkalmából a hétvégén a  jubileumi családi napot tartott dolgozóinak és családjuknak a városi strandon. Büttner Tamás köszöntötte a dolgozókat és felidézte az elmúlt 30 év legfontosabb pillanatait megköszönve a cég első dolgozóinak munkáját, hiszen az általuk épített stabil alappilléren nyugszik a a vállalat jelenlegi sikere. 

Büttner Tamás átadta a stafétát fiának. 
 

Ezt követően átadta fiának és egyben ügyvezető-társának a jelképes „stafétabotot” kihangsúlyozva a generációváltás szerepét. Ifj. Büttner Tamás ismertette a cég jövőképét, új termékek és szolgáltatások nyújtásának lehetőségét, a cég energiabiztonságának stabilitását. Az ünnepi beszédek után  jubileumi jutalmakat adtak át, majd ebéd után színes programok várták a dolgozókat.  

Minden meghívott részére a teljes körű strandhasználat, korlátlan étel- és italfogyasztás volt biztosított, gyerekeknek külön ugrálóvárral, ügyességi játékokkal, és ajándékokkal kedveskedtek a szervezők. Bemutatót tartottak a Nagyatádi Ritmikus Gimnasztika Egyesület, és a Nagyatádi Kötélugró Klub növendékei, de fellépett az Amazon Bloom együttes is. A jó hangulatot brazil táncosok és Balázs Elemér Group dzsessz-zenekar koncertje biztosította. A családi nap tűzijátékkal zárult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában