Vandálok

2022.08.09. 19:15

Megrongálták a Kereki vár új pihenőteraszát

Szinte "meg sem száradt a festék" a SEFAG Zrt. által közelmúltban átadott kereki fejlesztéseken, máris megrongálták azokat.

Kedden tette közzé a faipari vállalat, hogy a közelmúltban a Kereki-várnál átadott pihenőteraszt és látogatói járdát megrongálták ismeretlenek. A társaság munkatársainak a "kreatív rajzművészek" által megrongált elemeket le kell bontani, újracsiszltatni, s ismét lefesteni. 

A SEFAG közösségi oldalán azt is közölte: hogy felejentést tettek az ismeretlen tettesek ellen. – Amennyiben bárkinek van információja az elkövető(k) személyéről, kérjük tájékoztasson bennünket! –írták bejegyzésükben. 

A társaság erdeiben sajnos nem ismeretlen jelenség a rongálás, de az illegális hulladéklerakásokkal, valamint az alapvető erdőlátogatási szabályok megsértőivel is megyűlik a dolguk.   – Kollégáink a lehetőségekhez mérten megteszik a szükséges intézkedéseket ezek elhárítására, azonban ők sem csodatévők – nem tudnak minden pillanatban ott teremni a tett színhelyén. 
Kérjük az erdőlátogatókat óvják és védjék az erdőt és tartózkodjanak a károkozástól, s figyelmeztessék erre embertársaikat is  – fogalmaztak. 

Fotók forrása: SEFAG FB 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában