Polgári piknik

2022.09.10. 14:12

Rendőri intézkedés zavarta meg a kötcsei polgári pikniket

Sonline

Itt még békésen érkeztek a vendégek.

Forrás: MTI

Értesüléseink szerint a jelenleg is tartó polgári pikniket megzavarták, amely miatt rendőri intézkedésre volt szükség. Úgy tudjuk, hogy az augusztus 20-ra meghirdetett gazdatüntetés szervezője, Szabó Bálint miatt kellett közbelépniük a rendőröknek. Információink szerint, az egyenruhások gyorsan és hatékonyan oldották meg a helyzetet. 

Értesüléseink szerint a kötcsei polgári pikniknek helyet adó Dobozy-kúriához vezető utat állták el egy autóval. 

Megkérdeztük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy mi történt pontosan Kötcsén. A szerkesztőségünknek írásban megküldött válaszukban az áll, a  KRESZ szabályait sértette meg egy személy a Dobozy-kúriánál. Ezzel a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértést elkövető, és azt a rendőri felszólítás ellenére sem felhagyó férfit az egyenruhások a helyszínen elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, valamint intézkedtek a szabálysértés során használt személygépjármű őrzött telephelyre történő szállításáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában