Tápláló voksok

2022.10.13. 15:00

Megszavazták az ebeknek a jövő évi tápot

Koszorus Rita

Kaposvár Közel harminc raklapnyi élelmet nyert a Kutyatár Állat- és Természetvédő Egyesület egy német nyelvű oldalon szervezett voksoláson.

Összesen 6362-en szavaztak a VETO által meghirdetett Táp Maraton kezdeményezésen a Kutyatár egyesületre. Ezzel a civilek által mentett állatok élelme biztosított a következő időszakra. – Néhány nap alatt sikerült összehoznunk a 6300-nál is több szavazatot, amellyel európai nagy szervezeteket utasítottunk magunk mögé, számomra ez egy mámorító élmény volt, mondta kérdésünkre Boncz Edit elnök. Hozzátette: nagy segítség lesz az élelem a 220-nál is több kutya és cica ellátására, amelyet várhatóan novemberben kapnak meg. 

Boncz Edit lapunk érdeklődésére elmondta, arra számított, hogy idén is bekerülnek a legjobb harminc közé, de arra álmában sem gondolt, hogy néhány nap alatt a legtöbb szavazatot kapó állatvédő szervezetté válnak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában