Virágos Kaposvár

2022.11.09. 12:30

Díjözön a virágos portáknak

Minden eddiginél többen, összesen harmincan pályáztak a Virágos Kaposvár – Virágos Ház díjra az idén, a résztvevők szerdán a városháza dísztermében gyűltek össze a díjátadásra.

K.G.

Sok új és sok ismerős arc tűnt fel közöttük, hangzott el az eredményhirdetésen. 1997-ben, 25 évvel ezelőtt hirdették meg elsőként a versenyt, amelynek az a tapasztalata, hogy az önkormányzat városszépítő erőfeszítései egyedül nem hozhatnak sikert, csak akkor, hogy a lakosság is hozzáteszi a magáét, hívta fel a figyelmet erre Pintér Rómeó alpolgármester. A Virágos Kaposvárért díjat a képviselő-testület ítélte oda, ebben az évben a Verebély László Vasúttörténeti Egyesületnek, amely a MÁV kapostüskevári  megállóját üzemelteti. A virágos ház kategóriában a harmadik helyezett lett Csizmadia Józsefné, második Zicska Judit, és a győztes Ácsné Deák Anikó. A virágos erkély kategóriában a harmadik lett Nedevics-Tóth Emília, második Gulner Gizella, az első helyet Simon Lászlóné szerezte meg. A kiemelteken kívül minden résztvevő egy elismerő oklevéllel lett gazdagabb. 

Mutatjuk a kerteket: 
 

 

 

 


 

 

2022-ben a díjazottak: Virágos Kaposvárért díj: Verebély László Vasúttörténeti Egyesület

Virágos ház díj: Ácsné Deák Anikó, Zicska Judit, Csizmadia Józsefné ;
Virágos erkély díj: Simon Lászlóné, Gulner Gizella, Nedevics-Tóth Emília;
Emléklap: Asztalos Tiborné, Balogh Dániel, Bartics Jenőné, Gáspár Elek Tibor, Imre Adél, Kalocsa Jánosné, Kis-Bankné, Kondákor Marianna, Kiss Réka, Koncsik Józsefné, Krista Ágnes, Máté-Mártonné, Iványi Katalin, Molnár Zsuzsanna, Pap Liza Fruzsina, PapTiborné, Pataki Gyuláné, Pelőcz Miklósné, Plájás Ildikó, Rongáné Vigh Zsuzsanna, Sármezei Ferenc, Tamás Angéla, Teleki József, Tóth Andrea.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában