Fényt visz az ügyfelek napjaiba

2022.11.05. 09:01

Nem csak vizet, de értékes gondolatokat is küld vásárlóinak

Tárkányiné Máli Orsolya egy ballonos vizet forgalmazó cég vezetője. Számára azonban nem csak a profit fontos, szeretné, ha az általa értékesnek tartott gondolatokat, tanításokat megoszthatná ügyfeleivel, ezért hetente üzenetet küld nekik.

Turbéki Bernadett

Fotó: Lang Róbert

Cégvezetőként tíz embert koordinál személyesen Tárkányiné Máli Orsolya, ám munkatársainál csaknem hetvenszer több ügyféllel tartja a kapcsolatot egy különleges levelezés útján. Hetente küld lélekemelő e-maileket, hogy egy kis napsugarat csempésszen a szürke hétköznapokba. 
– Kéretlen levelet kitől szeret kapni az ember? – tette fel a kérdést mosolyogva Orsolya. – Mégis sok pozitív üzenetet kaptam a tevékenységemmel kapcsolatosan, megköszönték a soraimat, amellyel feldobtam a napjukat – mesélte a kaposvári üzletasszony. 
– Az ügyfeleinken kívül más is megkapja az üzeneteimet – tette hozzá. – Vásároltam egy marketinglistát, amely magában rejti a lehetséges dél-dunántúli célpiacunkat, ám nem az ügyfélszerzés volt az elsődleges szempont. Mégis akadt, aki az e-mailek miatt vált ügyfelünkké – árulta el az „üzleti titkot” az üzlet­asszony, aki fontosnak tartja, hogy a cég értékrendjét ekképpen közvetítse. – Azt az értékrendet szeretném továbbadni, amelyet vezetőként az itt dolgozókkal közösen megfogalmaztunk. Eredetileg gyerekeknek terveztem egy látásmódot adni a vízzel kapcsolatosan, de már többről van szó. 

Csapatmunkának köszönhetően adják át a „tanításokat” 

Az egészségtudatossághoz nemcsak a testi, hanem a lelki egészség is hozzátartozik. – Szeretnék olyan információkat továbbadni, amelyekről azt sejtem, másokat is segíthet, felemelhet – mondta a cégvezető, aki havonta egyszer vízzel kapcsolatos információkat oszt meg, a többi három levél egyéb témában tartalmaz érdekességeket. Legutóbb a szabadsága kapcsán jutott eszébe, hogy a cégvezetők kikapcsolódásáról, valódi pihenéséről szóljon az elektronikus levele. 
– Akár a hétköznapi történések során is inspirálhat egy-egy téma. Korábban sokat foglalkoztam az üzenetek szerkesztésével, ám mostanában már csak feldobom a témát és egy kedves team megszerkeszti helyettem, így mondhatom, hogy csapatmunkának köszönhetően adhatom át a „tanításokat” – mondta Tárkányiné Máli Orsolya, akinek fontos, hogy adjon, így a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektet. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában