Elismerés

2022.11.10. 20:00

Megfogják a kinyújtott kezet és felemelik a leszegett fejet

Elismerő okleveleket adtak át a szociális munka napja alkalmából csütörtökön délután a kaposvári városházán.

Marosi Gábor

Fotós: Lang Robert Kaposvar

Elismerő okleveleket adtak át a szociális munka napja alkalmából csütörtökön délután a kaposvári városházán. Összesen tizenketten vehettek át különféle elismerést. Dicséretben részesült Balassáné Madács Eliza és Bárdos Lászlóné a Pannon Mentők Idősek Otthonának munkatársa, Balogh-Bertalan Annamária és Gelencsér Csilla a Csertán Márton Otthon dolgozója, Kovács Csaba a Hajléktalan Gondozási Központ és Hollósi Gyöngyi a Kaposvári Szociális Központ munkatársa. Elismerő oklevelet vehetett át Bank Gyula a hajléktalanszálló dolgozója és Borbély Andrea a Csertán-otthon gazdasági munkatársa. Oklevelet kapott Bogdán Lajos Zsolt a kaposvári hajléktalanszálló és Bogdán Tiborné az INDIT Közalapítvány munkatársa. Elismerésben részesült Hornokné Lénárt Éva a Kaposvári Szociális Központ Liget Időskorúak Otthonának gondozója és Lempel Zoltán a Családsegítő Központ dolgozója.

 

A díjazottakat és a többi szociális területen dolgozó vendéget Dér Tamás Kaposvár alpolgármestere köszöntette. Beszédében elmondta, legyen járvány, háború, rezsi, vagy energiaválság a szociális dolgozók megfogják a kinyújtott kezet és felemelik az összetörtségben leszegett fejet. Kiemelte, reményt adnak a jelenlétükkel, az értő gondoskodó figyelmükkel. – Nem lehetünk ezért elég hálásak önöknek. Jó hogy, ezek az események arra késztetnek bennünket, hogy az idő folyamán ilyenkor megálljunk és önökre nézzünk, a kinyújtott kéz mögött álló nagybetűs emberekre – hangsúlyozta Dér Tamás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában