Nyílt nap

2022.11.10. 08:00

Palacsintával vendégelték meg a diákokat

Harsányi Miklós

Barcs Pályaválasztási nyílt napot rendeztek a barcsi szakképző iskolában, több mint száz érdeklődőt fogadott az intézmény. A helyieken kívül darányi, lakócsai és babócsai diákok is érkeztek a rendezvényre.

A résztvevőket két órás tartalmas programokkal várták az iskolában, a programot  kézművesfoglalkozás és ajándéktárgy-készítés is színesítette. A diákok  kipróbálhatták azokat a munkaeszközöket, amelyeket a gépjármű mechatronikusok és a karosszérialakatosok használnak,  s bepillantást kaptak a különböző munkafolyamatokból, derült ki a Kaposvári Szakképzési Centrum tájékoztatójából. Volt, aki a hegesztőszimulátort próbálta ki, s a cukrászoknál a marcipánkészítés rejtelmeit ismerhették meg a látogatók. 

– A szakácsok, a pincérek és  a cukrászok a hagyományoknak megfelelően palacsintával, aprósüteménnyel vendégelték meg a hozzájuk érkezőket – közölték. – Az érdeklődők sokszínű, aktív tevékenységeken keresztül bepillantást nyerhettek az intézmény szakmai képzési kínálatába.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában