Gyász

2022.12.17. 19:36

Elhunyt Varga András, Várda polgármestere

Életének 67. évében elhunyt Varga András türelemmel viselt, súlyos betegség után, december 16-án.

Sonline

Várda Községi Önkormányzat Képviselő-testülete mély fájdalommal tudatja, hogy a település polgármestere Varga András Géza 2022. december 16-án, életének 67. évében türelemmel viselt súlyos betegségének következtében elhunyt.

Varga András 2002-től 20 éven keresztül vezette polgármesterként a települést. Első ízben 2002-ben választották polgármesterré, majd ezt követően 2006-ban, 2010-ben, 2014-ben és legutóbb 2019-ben is, mely bizonyítja, hogy a lakosság tisztelte és elismerte a település érdekében végzett munkáját.

Varga András polgármesterként mindig a falu érdekeit tartotta szem előtt, kiváló kapcsolatot alakított ki a lakossággal, a képviselő-testület tagjaival, a helyi civil szervezetekkel, a nyugdíjasokkal, a környező települések polgármestereivel, az országgyűlési képviselőkkel és Somogy megye vezetőivel.

A polgármester áldozatos munkájának köszönhetően számos infrastrukturális fejlesztés történt a településen, melynek eredményeként Várda településképe megújult, virágzó élhető településsé vált. Mindig is elkötelezett volt a kultúra és a művészetek iránt, közösségi emberként aktívan részt vett a Várdai Ifjúságért és Polgárokért Egyesület munkájában, melynek egyben elnöke is volt.

Várda Községi Önkormányzat Képviselő-testülete, a Jutai Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó települések polgármesterei, a hivatal valamennyi dolgozója fájdalommal osztozik a Család gyászában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában