Egy kis póni nagy lépése

2023.01.11. 08:54

Nappaliból az istállóba költözött Lenke, a négylábú cukiság

Ötvennyolc napig lakott együtt gazdáival és hatvan éjszakát töltött velük a szobában Lenke. A zselickisfaludi póniló a napokban költözött az istállóba.

Turbéki Bernadett

Fotó: Révész Csilla

Gazdái gondoskodásának köszönhető, hogy a lovacska életben maradt. Születése után nem tudott lábra állni, ám a szeretetteljes törődésnek és az állatorvosok szakértelmének köszönhetően újra az istállóba költözhetett. 

Bellai Veronika, a kis póni „pótanyukája” és lánya, Király Emma kitartóan ápolták a paripát. 
– Visszanyerve az Úristen által neki rendelt sorsát, egy hét alatt valami hihetetlen mértékben megerősödve zártuk le közös életünk egy meghatározott szakaszát. Nehéz kezdet, még nehezebb folytatás után minden várakozáson túli gyógyulás – ezekkel a szavakkal foglalta össze Bellai Veronika közösségi oldalán az elmúlt két hónapot. – A leválás pillanatát ugyanúgy megéreztük, mint minden mást. Ez az elengedés más: öröm, büszkeség és végtelen hála övezi – fogalmazott Bellai Veronika, aki szerint emlékezetes korszak marad a család számára Lenke nappaliban töltött élete. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában