Korlátozás

2023.01.25. 09:07

Nem bóklászhatunk kedvünkre a somogyi erdőkben

Erdőlátogatás korlátozza a SEFAG Zrt a somogyi erdőkben 2023. február 01. - 2023. február 28. között 15:00 órától - 9:00 óráig.

Sonline

A SEFAG Zrt. a közösségi oldalán is tájékoztatja a lakosságot, hogy számtalan, általuk meghatározott törvény alapján a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyonkezelt erdők tekintetében, a vadgazdálkodási állományhasznosítási tervek teljesítése kapcsán felmerülő intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély elkerülése, valamint az egyes erdőgazdálkodási munkák végzését veszélyeztető tevékenységek kiküszöbölésének érdekében erdőlátogatási korlátozást vezetnek be.

A korlátozás alá tartozó területeket megtekinthetik a térképen: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer...

 

A korlátozás nem érinti a SEFAG Zrt munkavállalóit, az érvényes vállalkozói szerződéssel munkát végző vállalkozókat, a kiadott faanyag gyűjtésére vonatkozó érvényes engedéllyel rendelkezőket, a jelzéssel ellátott turista útvonalakat használó turistákat, valamint a nem erdőlátogatónak minősülő, egyéb jogszabályok alapján belépésre jogosultakat!

A tilalom megszegői ellen szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Bővebb tájékoztatás a https://sefag.hu/.../erdolatogatas-korlatozasa-a-somogyi... oldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában