Új töltőállomás

2023.01.19. 10:26

Siófokon örülnek, hogy a Tesla látókörébe került a város

Ahogy arról korábban írtunk a Tesla látókörébe került Siófok. A balatoni város amerikai településeket is megelőz a Tesla fejlesztési terveiben.

Sonline

Ha minden így marad, Siófokon épülhet meg a Tesla következő supercharger töltője – ezt mutatja az amerikai járműóriás honlapja. A szavazáson ráadásul már, a korábbinál is nagyobb előnyre tett szert Siófok. A hírrel kapcsolatban megkerestük a helyi önkormányzatot, így megtudtuk hogy a városvezetés örül, hogy egy világcég látókörébe került, mint lehetséges befektetési helyszín. Siófok elkötelezett és nyitott a fenntartható, környezetbarát és energiatakarékos innovációk mellett – válaszolta a város megkeresésünkre.

A sajtóhírek egyelőre nem ejtenek szót az új töltőállomás létrejöttének feltételiről és egyéb kapcsolódó igényekről, de Siófok várja a további fejleményeket.

Addig is IDE kattintva lehet tovább növelni a balatoni város előnyét. A versenyben egyébként második helyre lépett Szombathely is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában